ЕКСКЛУЗИВНО: Продължението на Трима братя, три сестри“предстои да бъде излъчено в

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Продължението на Трима братя, три сестри“предстои да бъде излъчено в
Коментари Харесай

bTV закупи продължението на „Трима братя, три сестри“ заснет през 2021-2022 г.

ЕКСКЛУЗИВНО: Продължението на „ Трима братя, три сестри “предстои да бъде излъчено в България!

Втори сезон на „ Трима братя, три сестри “, сниман през 2021-2022 година в Колумбия, е закупен у нас от bTV Media Group. Очаквайте напълно скоро детайлности за старта! 

Припомняме Ви, че през 2004-2005 година точно bTV сподели първи сезон на сериала, който се трансформира в цялостен шлагер и беше още един още три пъти по-късно в България по bTV и bTV Lady.

Продължението на сполучливата сага демонстрира събитията в живота на сестрите Елисондо и братята Рейес 20 години по-късно.

Норма и Хуан имат трима сина – Хуан Давид и близнаците Ерик и Леон; Сара и Франко имат наследник и щерка – Андрес и Габи, до момента в който Оскар и Химена нямат деца. Доня Габриела – майката на сестрите, живее с татко си Мартин.

Историята ще направи скок от 20 години в живота на братята Рейес и сестрите Елисондо и още веднъж ще стартира с закононарушение, което ще раздруса фамилията до основи.

Последвалото следствие на мистериозната гибел на преподавател води към децата на една от двойките като вероятни причинители, което провокира трагична поредност от събития.

Ще забележим и завръщането на Росарио Монтес, която отваря още веднъж бар „ Алкала “, само че бяга от настоящия си брачен партньор. Росарио има щерка на име Муриел. Росарио и Муриел ще се влюбят в Хуан Давид – огромния наследник на Норма и Хуан, предизвиквайки непредвидени и трагични събития.

Втори сезон на „ Трима братя, три сестри “ се състои от 82 епизода по 45 минути, показани в Съединени американски щати по канал Телемундо от февруари до май 2022 година

В продължението вземат участие Дана Гарсия (Норма), Марио Симаро (Хуан), Паола Рей (Химена), Хуан Алфонсо Баптиста (Оскар), Майкъл Браун (Франко), Наташа Клаус (Сара), Шарик Леон (Росарио), Кристина Лилей (Габриела), Карменса Гонсалес (Кинтина) и Татяна Хореги (Доминга).

В новите епизоди се включват и героите на дон Мартин и Панчита, само че актьорите са заменени и са изиграни надлежно от Херман Кинтеро и Констанса Ернандес.

Ролите на младежите в „ Трима братя, три сестри “ 2 са поверени на Бернардо Флорес (Хуан Давид), Камила Рохас (Муриел), Хуан Мануел Рестрепо (Леон), Себастиан Осорио (Ерик), Яре Сантана (Габи) и Херонимо Кантильо (Андрес).

Злодеите в новия сезон са Алехандро Лопес в ролята на Деметрио, който ще опита да присвои благосъстоянието на Габриела; Катерин Порто в ролята на Ромина, която има извънбрачен наследник от Оскар и ще опита да раздели Химена и Оскар; Серхио Гойри в ролята на Самуел – брачен партньор на Росарио Монтес, който я търси, откакто тя бяга от него; Борис Шьоман в ролята на Пабло Гунтер – дясната ръка на Росарио, който в последна сметка се съюзява със Самуел и предава господарката си.

 Снимките на „ Трима братя, три сестри “ завършиха с прочувствено прощаване - Вестник TV Сага

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР